top of page

 Din Magiska Upplevelse

Känn dig Trygg och Bekväm

Det är så många människor som känner sig obekväma inför kamera och det är supervanligt. Men du behöver inte oroa dig, för jag, Irene, kommer guida dig i exakt hur du ska stå, sitta, var du ska titta, var du ska göra av händerna och benen, och jag är så lättsam och enkel som person så du behöver inte oroa dig för att det ska bli stelt!

 

Man behöver inte se ut på ett visst sätt eller ha någon erfarenhet för att få otroligt magiska bilder där din Urkraft lyser igenom! Varje kvinna är unik och vacker oavsett ålder, kroppsform eller längd och det är det som kommer att synas på dina bilder.

 

Detsamma om du väljer vår sagolika barndomsfotografering så är vi på Urskog Fotografi vana att arbeta med barn och att få dom att känna sig bekväma och få till naturliga bilder där barnens innersta essens lyser igenom. Du kan känna dig trygg och bekväm, ditt välbefinnande är viktigt för oss.

Det här ingår i alla våra Fotograferingar

  • Designkonsultation där vi går igenom dina önskemål och planerar inför fotograferingen

  • Lån av speciella läckra Kläder och rekvisita till fotograferingen

  • Fotografering på en magisk plats i naturen med rätt känsla och ljus, 1-1,5 timme

  • Konstnärlig Sagolik redigering av dina bilder som gör varje bild till ett konstverk

  • Bildvisning/Beställningsmöte där du får se dina bilder och beställa dina magiska bildkonstverk.

Priser

Grundinvesteringen är 5500 kr, i det ingår designkonsultation och planering inför fotograferingen, tillgång till kläder och rekvisita, 1-1,5 timmes fotografering på speciellt utvald plats i naturen, många timmars konstnärlig bildbearbetning och redigering samt bildvisning med beställningsmöte och 3 digitala högupplösta bildfiler.

Erbjudande: 10% rabatt på grundpriset vid första bokningen!

Produkter för Ditt hem

På  Urskog Fotografi erbjuder vi produkter av den bästa kvalitén som branschen har att erbjuda - Canvastavlor som kommer att pryda ditt hem och glädja dig dagligen under hela din livstid, presentboxar och trätavlor i kollage, som ett underbart minne som alltid får dig att känna lycka och göra alla dina vänner avundsjuka!

Våra Fotograferingar

bottom of page