top of page
  • Instagram
  • Facebook
The Lightbringermindremättnad.jpg
white_icon_transparent_background.png

Kvinnlig Urkraft Fotografering

Vi tar fram din Urkraft

Drömmer du om vackra konstnärliga bilder, i läckra magiska vajande klänningar?

Bilder som kommer att få dig att känna dig vacker och där din kvinnliga Urkraft riktigt lyser, som den Kvinnliga Gudinna som du är.

I vardagen prioriterar man oftast allt annat än sig själv som kvinna och det är sällan som man gör något för sin egen skull. 

Det är då man tappar bort sig själv och sitt eget välmående, det är viktigt att unna sig lite självkärlek ibland.

En Kvinnlig Urkraft fotografering är en perfekt upplevelse som du kommer minnas länge, med vackra produkter som kommer att bringa glädje och pryda ditt hem i många år framöver.

Man behöver inte vara modell eller ha några förkunskaper. Det spelar ingen roll hur man ser ut, ålder eller kroppsform. 

Du kan känna dig lugn och trygg, för jag kommer vara med dig före fotograferingen, under och efter, och visa dig på ett lättsamt, naturligt och enkelt sätt exakt hur du ska stå, sitta, titta, var du ska ha armarna och hur du ska ha benen, så att du känner dig trygg och vacker.

Jag förstår att det kan kännas ovant, och jag är här med dig för att göra det enkelt och roligt!

Du får bilder som blir precis så som du önskar dig och mycket mer därtill, som kommer få dig att glänsa som en gudinna.

Många kvinnor känner sig osäkra i sitt utseende och sin kropp och mina kunder blir alltid förvånade hur det kan vara så roligt och enkelt att vara framför kameran, och hur dom själva tycker att bilderna blir fantastiska och dom känner sig vackra, kanske för första gången på mycket lång tid.

Under en begränsad tid får du 10% rabatt på grundinvesteringen av Kvinnlig Urkraft fotograferingen, passa på att boka nu via kontaktformuläret längst ner på sidan för att ta del av erbjudandet.

Magiska Drömbilder

Detta ingår i din Upplevelse

  • Designkonsultation där vi går igenom dina önskemål och planerar inför fotograferingen, där du och dina önskemål står i fokus

  • Lån av speciella läckra Klänningar, kronor och rekvisita till fotograferingen

  • Fotografering på en magisk plats i naturen med rätt känsla och ljus, 1-1,5 timme alternativt fotografering inomhus i studio.

  • Konstnärlig Sagolik redigering av dina bilder som gör varje bild till ett konstverk

  • Bildvisning/Beställningsmöte där du får se dina bilder och beställa dina magiska bildkonstverk och produkter.

  • 3 Magiskt redigerade Bildfiler anpassade för sociala medier

Fotografering i Studio eller på Speciellt utvald Magisk plats i naturen

 

Du får välja helt själv om du vill bli fotograferad i studio eller på en av våra speciellt utvalda platser i naturen. Fotograferingen sker i Västervik, men jag kan åka och fotografera i närliggande städer efter överenskommelse, men då tillkommer en resekostnad. 

Fotografering på Vintern

 

Kan man fotografera utomhus på vintern? Ja! Du får varma värmepåsar som vi sätter fast i kläderna och en varm dyna att sitta på. Under kläderna kan du ha varma långstrumpor och varma skor, och vi tar pauser mellan poserna för att värma dig med varm choklad, varma kläder och din uppvärmda jacka. Jag kommer att fotografera effektivt utan att tumma på variationen av poser, och vinterbilder med dess snöbeklädda grangrenar, snöglimande skog, vackra ljus och fallande snöflingor ger helt svårslaget läckra magiska bilder.

Investering

Grundinvesteringen är 3500 kr, i det ingår designkonsultation och planering inför fotograferingen, tillgång till kläder och rekvisita, 1-1,5 timmes fotografering på speciellt utvald plats i naturen alternativt i studio, många timmars konstnärlig bildbearbetning och redigering samt bildvisning med beställningsmöte och 3 digitala bildfiler anpassade för sociala medier. 

På beställningsmötet har du möjlighet att köpa till vackra produkter som kommer att pryda ditt hem och glädja dig många år framöver.

Boka nu genom kontaktformuläret längst ner på sidan, för att nyttja det tidsbegränsade erbjudandet: 10% rabatt på grundinvesteringen för alla förstagångsbokningar.

Publicerats i:

mam_edited.png
expr logo_edited.png
land1_edited_edited_edited_edited.png
allers_edited.png

Kontakta Irene

Tack! Meddelandet är skickat

Du är alltid välkommen att höra av dig!

Använd formuläret nedan eller kontakta mig via mejl eller telefon.

Irene Urskog

E-mail; magi@urskogfotografi.se

Mobil: 076-8847970

Västervik, Sverige

 

4.jpg
bottom of page